Ontmoet het team van Slim!

Dit is het vrouwenteam van Slim! Makelaardij Groningen. Onze professionals staan dagelijks voor je klaar om je optimaal te ondersteunen bij de aankoop van je woning! Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.


Ynke Hartsema

Je zou kunnen zeggen dat vastgoed mij met de paplepel is ingegoten. Al van jongs af aan vind ik de makelaardij dan ook onwijs interessant en wil ik mensen helpen met de verkoop en aankoop van hun droomwoning! Inmiddels heb ik de opleiding Vastgoed en Makelaardij afgerond en mag ik mij kandidaat-makelaar bij SLIM! makelaardij noemen! Ik help jou graag met alles wat bij de verkoop van jouw woning komt kijken!


Alina Bijzitter

Al meer dan vijftien jaar voel ik me als een vis in het water in de makelaardij. Sinds 2008 ben ik beëdigd NVM-makelaar o.z. Ik word er blij van als ik kopers en verkopers gelukkig kan maken. Ik geniet van de persoonlijke band met mijn klanten en hun huizen. Want bij elke fase (starter, gezinnetje) hoort een ander huis. Die vinden: dat is mijn passie!


Wendy van den Herik

Sinds september 2012 bemoei ik me met veel plezier met de aan- en verkoop van vele woningen in Groningen en omgeving. Voor mijn klanten geldt maar een ding: dat ze volop tevreden zijn over de aan- of verkoop van hun huis. Omdat ze zich thuis voelen bij Slim! Makelaardij. Net als ik. Als kandidaat NVM-makelaar o.z. help ik je samen met mijn collega's graag met de zoektocht van het ideale huis. Of de verkoop van je woning.


Aafke Wilschut

Wat hebben we een leuk vak! Elke dag is anders. De woningmarkt verandert. Vraag en aanbod veranderen. Klanten veranderen. Dat alles bij elkaar brengen, daar geniet ik elke dag van. Jou persoonlijk leren kennen is voor mij de kers op de taart.


Iris

Als je bij ons binnenstapt kom je mij als eerste tegen. Hoe leuk is dat! Ik ben sinds 2017 werkzaam in de binnendienst bij Slim! Makelaardij, en daarmee verantwoordelijk voor elk telefoontje, mailtje of bezoek aan ons kantoor. Zo zorg ik elke dag voor een optimaal contact tussen jou en ons kantoor tijdens het aan- of verkoopproces van je woning. Daarom zeg ik graag: tot snel!