Heel Slim! een woning kopen

Wij weten als geen ander hoe spannend en emotioneel het kopen van een huis kan zijn. Daar hebben we jarenlange ervaring mee. Klanten die hun woning via Slim! hebben aangekocht weten dat inmiddels ook: ze gaven ons de hoogste waarderingscijfers van Groningen.

Bij Slim! werken we in een klein maar geweldig gebied (de stad Groningen en omgeving), innoveren we continu onze processen en hebben we een enorm enthousiast damesteam. Zij zorgen er persoonlijk voor dat je het huis vindt dat precies bij jouw past. Je betaalt ons alleen voor wat we daadwerkelijk voor je doen. Ook al is het maar een bezichtiging. 

Woning (aan)kopen

Bij ons heb je al een aankoopmakelaar vanaf 100 euro. En je zit nergens aan vast.

Slim is de enige makelaar in het noorden waar jij met alle vrijheid een huis kan kopen. Je hebt zelf de controle over wat je afneemt en betaalt. Want misschien heb je zelf al een woning gevonden. En wil je onze hulp bij het bieden en kopen. Of weet je precies wat je wilt maar ben je steeds net te laat? Juist dan bewijzen we als de aankoopmakelaar van Groningen graag wat we voor je kunnen betekenen: als eerste inzicht in alle woningen die op de markt komen. Dus ook als eerste kijken. Voordat anderen die op Funda vinden. Wat betekent dit voor jou? Bekijk het rekenvoorbeeld hieronder of onze duidelijke tarieven.

Zo slim werkt onze manier van aankopen:

Na onze persoonlijke kennismaking gaan we samen op zoek naar jouw droomhuis. We vinden drie huizen die je erg aanspreken. Je bezichtigt bijvoorbeeld twee woningen alleen en één huis met onze aankoopmakelaar. Het huis dat we samen bekijken heeft je absolute voorkeur,  deze bezichtigen we dan ook samen en je bent op slag verliefd op dit huis. Je vraagt ons daarom je te helpen bij het bieden op je droomwoning. Uiteindelijk gaat de verkoper akkoord. Dit betekent dat wij ook de koop samen met je afronden.

1 bezichtigingen a € 100
1 keer bieding a € 250
1 koop woning (€ 190.000) a € 900
2 glazen champagne om het te vieren a € 0

Totaal € 1250,-

Meer weten over...