kopen!

Je hebt het ideale huis gevonden, jij hebt ons ingeschakeld om kritisch naar de woning te KIJKEN en wij zijn voor jou gaan BIEDEN om je droom waar te maken. De verkopende partij heeft ons bod en de gestelde voorwaarden geaccepteerd. Dan is het tijd om tot KOOP over te gaan!

Hoe gaat een aankoop die Slim! is?

We bekijken het huis nog een keer goed zodat je niet tegen achterstallig onderhoud of zichtbare gebreken aanloopt. Natuurlijk letten we op de grote lijnen en kleine lettertjes in de koopovereenkomst, wij dragen zorg voor de inspectie en overdracht. En we zorgen voor een nauwkeurige en onbezorgde financiële afhandeling. Zodat je veilig je handtekening bij de notaris kunt zetten.

Samen met ons kopen?

Maak nu een afspraak!

Zo slim werkt onze manier van kopen

Je hebt zelf al een flink aantal huizen bekeken maar er is er één die je het liefst morgen zou willen kopen. Na het beiden heeft de verkoper ons bod en de voorwaarden geaccepteerd. Dat betekent dat we een inspectie doen om de staat van het huis te controleren en we gaan samen naar de notaris voor de overdracht. Dit hele traject zullen wij voor jou verzorgen, een onbezorgde koop van A tot Z! 

1 bezichtiging a € 100
1 bieding a € 250

1 koop woning (€ 290.000) a € 1.400
2 glazen champagne om het te vieren a € 0

Totaal € 1.750,-