Ben je zoek naar je droomhuis? Of heb je deze al gevonden?

De markt in Groningen is op dit moment overspannen. Dit betekent dat de huizenprijzen stijgen en de woningen sneller verkocht worden. Dit maakt het zoeken naar je droomhuis moeilijk. Juist daarom is het slim om voor de beste aankoopmakelaar van Groningen te kiezen. Want wij weten als geen ander welke huizen er morgen op de markt komen.

Heb je jouw droomhuis gevonden? Wij regelen met plezier de bezichtiging. En als je dat wilt gaan we als persoonlijke aankoopmakelaar graag met je mee. Zodra je klaar bent om op een woning te bieden, doen wij dat natuurlijk ook samen, en in nauw overleg. Maar voordat we gaan bieden moeten we natuurlijk zelf de woning gezien hebben.

Hoe gaat een slimme bezichtiging?

We letten natuurlijk op de staat van het huis. We zorgen dat we de wijk kennen, en wat vergelijkbare huizen waard zijn. We doen dus vooronderzoek en bekijken de woning bouwkundig en kijken naar vergelijkbare transacties. Met deze relevante informatie bepalen wij onze positie. Jij kijkt met een roze bril en wij kijken kritisch om je te behoeden voor valkuilen!

Na de bezichtiging?

Ben je enthousiast na het kijken? Dan krijg je van ons een advies over de richtprijs en de voorwaarden. Past het huis binnen jouw budget, en krijg je de financiering rond? Dan kunnen we beginnen aan de volgende spannende fase: het bieden op je droomwoning!

Kijken kan vanaf € 100,-

Maak nu een afspraak!

Zo slim werkt onze manier van Kijken!

Na onze persoonlijke kennismaking gaan we samen op zoek naar jouw droomhuis. Helaas valt jouw droomhuis in een segment waar veel concurrentie is. Daarom moeten we snel handelen. Gelukkig vinden we binnen een week toch nog een woning die perfect past bij jou wensen. Gezien de grote interesse gaan we direct samen bezichtigen. Je wilt het huis echt graag hebben en je vraagt ons te helpen bij bieden. Er wordt fors geboden en wij adviseren om niet verder te bieden, wij willen je namelijk ook behoeden voor te duur kopen. Gelukkig komt er binnen ons netwerk een nieuwe woning op de markt. Ook dit huis bekijken we samen en bevalt. We gaan opnieuw bieden en gelukkig lukt het ons het huis voor een eerlijke prijs aan te kopen. Dit betekent dat wij ook de koop samen met je afronden.

Rekenvoorbeeld aankoopopdracht > € 200.000,-

2 bezichtigingen a € 100

2 keer bieding a € 250

1 koop woning (€ 195.000) a € 900

2 glazen champagne om het te vieren a € 0

Totaal € 1.600,- inclusief BTW en alle kosten