De slimste hulp bij het bieden

Als je het ideale huis hebt gevonden wil je natuurlijk weten of het huis z'n prijs waard is. Hoe de concurrentie is. En of er ruimte is om te onderhandelen. Slim! is niet voor niets de beste aankoopmakelaar van Groningen: als we iets kunnen is het wel het slimste bod uitbrengen op de woning die jij op het oog hebt. Zodat je met een gerust hart tot koop kunt overgaan als het bod geaccepteerd wordt.

Hoe ziet het biedproces eruit?

Bij onze eerste kennismaking heb je gebruik kunnen maken van ons netwerk om te kijken naar een hypotheek, hierdoor weet je vooraf wat er voor jou financieel mogelijk is. Na marktonderzoek en een bezichtiging van het huis bepalen we samen het eerste bod. Afhankelijk van het tegenbod volgen we onze van te voren afgesproken strategie. Je krijgt advies over welke risico's je kunt nemen, de te hanteren voorwaarden en ook wanneer het tijd is om los te laten.

Als het bod is geaccepteerd begeleiden we je bij het vaststellen van het voorlopige koopcontract, een eventuele bouwkundige keuring en de ontbindende voorwaarden. Als alles rond is, is het tijd om met ons tot aankoop over te gaan. Want als een bod is geaccepteerd, doe je de aankoop ook met ons!

Vaste prijs voor bieden € 250,-

Maak nu een afspraak!

Zo slim werkt onze manier van bieden!

Bij ons eerste persoonlijke gesprek blijkt al dat je een huis op het oog hebt dat je serieus wilt kopen. Om een verantwoorde prijs te kunnen bepalen gaan we het huis samen bezichtigen. Er is flink wat belangstelling voor het huis, maar je hebt binnen je financiering ruimte voor een verhoogd tegenbod. Dat bod wordt geaccepteerd! Dus doen we de hele aankoop vanaf dat moment samen.

1 bezichtiging a € 100
1 keer bieding a € 250
1 koop woning (€ 230.000) a € 1.400
2 glazen champagne om het te vieren a € 0

Totaal € 1.750,-